Magasiner

Hirtshals Havnefond

Magasin

Hirtshals Havnefond har opført 4 Vestas vindmøller på havnen i Hirtshals uden statsstøtte.
Vi fik mulighed for at samle historien om denne fantastiske historie, for bestyrelsen for Hirtshals Havnefond.

Læs her

Hjørring Løve Apotek

Magasin

Hjørrings ældste virksomhed er Løveapoteket i Hjørring – hele 225 år blev markeret med dette flotte magasin.
Vi takker apoteker Jesper Sevel og hans team for tilliden.

Læs her

Kølemadsen

Magasin


Læs her

Højene Enge

Magasin


Læs her

Bosætningsmagasin Hjørring Kommune

Magasin


Læs her

Idrætscenter Vendsyssel

Magasin

 

Læs her

Bovendia

Magasin

I forbindelsen med fusionen mellem 5 boligselskaber blev der udarbejdet et profilmagasin. Magasinet præsenterede de nye muligheder, medarbejdere og visioner. En stor tak til direktør Johnny Jensen for at give os muligheden for at lægge det store puslespil.

Læs her

Sejlstrup Entreprenør

Magasin

Sejlstrup Entreprenørforretning A/S og Vrå Mørtelværk har en særlig plads hos os. Dette jubilæumsmagasin er det tredje i rækken. Det er altid en stor fornøjelse at besøge virksomheden, der drives af Anders og Martin Jensen, samt Mette og Leif Sørensen. Vi er meget taknemmelige for at få muligheden for at arbejde sammen med jer endnu en gang.

Læs her

Vennelyst

Magasin

Vi var så heldige at blive valgt, da Vennelyst Ingenør og entreprenør ville markere deres 60 års jubilæumsdag. Samarbejdet med indehaver Jan-Iver Christiansen forløb perfekt, og magasinet blev udgivet som optakt til virksomhedens 60 års jubilæumsdag. Efterfølgende har vi lavet nyt website og fået Vennelyst på de sociale medier. Tak for godt samarbejde.

Læs her

Grøn Gas Vrå

Magasin

Jens Peter Lunden er en driftig landmand, og hans skabetrang, sammen med energiselskabet EON, var årsagen til at et af Danmarks største biogas-anlæg stod klar i sommeren 2016. Dette blev markeret med udgivelsen af et magasin. Magasinet blev udgivet til lokal målgruppe, samt som materiale ved besøgende fra ind- og udland. Samarbejdet med Jens Peter forløb helt efter bogen. Vi er meget beærede over samarbejdet.

Læs her

Skoda Nørresundby

Magasin

Da Skoda Nørresundby skulle bygge nyt, blev det beslutte at markere det ved udgivelsen af et magasin. Samarbejdet med Gry Tange forløb perfekt, og vi fik afleveret et flot magasin, som Skoda Danmark også var inde over. Tak for godt samarbejde til alle hos Skoda Nørresundby.

Læs her

Hjørring Kommune

Bredbånd Nord Arena

Da Hjørring Kommune byggede nyt Bredbånd Nord Arene, Hallen Park Vendia, Fiber Hallen og Atletik Stadion fik vi muligheden for profileringen overfor borgerne i Hjørring kommune. Der blev denne flotte sag ud af det. Stor tak til Hjørring Kommune for tilliden.

Læs her

Vrå

Et godt sted at bo

Landsbyen Vrå tæt på Hjørring er en særdeles driftig by. Her besluttede Vrå Beboer og Erhvervsforening at udgive et magasin om alle Vrås fortræffeligheder. Magasinet blev brugt i arbejdet med tiltrækning af nye beboere i Vrå. Samtidig hjalp vi Vrå i gang med facebook – her har de i dag en driftig side med masser af aktiviteter. Vi er rigtig glade for samarbejdet.

Læs her

Dalsgaard Biler

Magasin

Da Uffe Dalsgaard udbyggede sin bilforretning, fik vi muligheden for at udgive dette flotte magasin. Magasinet blev koordineret med Skodas designmanual – hvilket forløb ganske fornuftigt. Og Uffe Dalsgaard var rigtig godt tilfreds med resultatet. Magasinet her gav adgang til magasinet for Skoda I Nørresundby.
Vi er rigtig glade for at vi fik muligheden.

Læs her

Bispegården

Bolig Hjørring

Da Bolig Hjørring byggede dette smukke hus på central plads i Hjørring, blev det besluttet at markere det færdige resultat med et magasin. Der blev denne flotte sag ud af det – i øvrigt tredje gang vi har arbejdet sammen om udgivelser. Samarbejdet startede i 1993. Altid en fornøjelse at komme på besøg der.

Læs her

Idrætscenter Vendsyssel

Magasin

ICV har en helt særlig plads I vores hjerter. Vrå Hallen, som det hed engang, brændte ned og borgerne og centerdirektør Alex Rasmussen fik dette fantastiske sted op at stå. Nærmest stik mod alle odds. Vi har haft fornøjelsen af at udgive to magasiner for ICV og et tredje projekt er undervejs. Vi er meget taknemmelige for dette samarbejde.

Læs her