Bøger

Hjørring Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet marts 2023. Min egen hjemkommune og 5. udgave af byprofilbogen i Hjørring Kommune. Fantastisk samarbejde med Hjørring Kommunes kommunikationsgruppe, og fantastisk opbakning fra erhvervslivet og uddannelseinstitutioner. I alt 240 sider om Hjørring Kommunes mange fortræffeligheder.

Læs hele byprofilen

Hjørring Kommune

Byprofil 2018

Byprofilbog udgivet marts 2018. Min egen hjemkommune og 4. udgave af byprofilbogen i Hjørring Kommune. Fantastisk samarbejde med Hjørring Kommunes kommunikationsgruppe, og fantastisk opbakning fra erhvervslivet og uddannelseinstitutioner. I alt 280 sider om Hjørring Kommunes mange fortræffeligheder.

Læs her

Horsens Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet for Horsens Kommune i juli 2015. Et godt og konstruktivt samarbejde med Horsens kommune og Horsens Erhvervskontor.

Læs hele byprofilen

Kolding Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet for Kolding Kommune i februar 2014. Et fantastisk samarbejde med borgmester Jørn Pedersen og hans folk.

Læs hele byprofilen

Frederikshavn Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet for Frederikshavn Kommune i juni 2013 – andet oplag i april 2014. På omslaget fik vi billedekunstner Steen Karlsen til at male maleri. Maleriet forestiller alle egne fra Skagen i nord til Voerså i syd, samt elementer fra Steens barndom i Sæby. Virkelig et fantastisk projekt og et fantastisk samarbejde med Frederikshavns kommunes kommunikations-gruppe.

Læs hele byprofilen

Skanderborg Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet i september 2012 – hvilket var den 7. udgave af byprofilbogen for dem. Fantastisk samarbejde og opbakning i hele processen.

Læs hele byprofilen

Hjørring Kommune

Byprofil

Byprofilbog udgivet i juni 2012. Min egen hjemkommune og 3. udgave af byprofilbogen i Hjørring Kommune. Fantastisk samarbejde med Hjørring Kommunes kommunikationsgruppe.

Læs hele byprofilen

Købmanden

Bog

Biografi om Sven Wagner og hans liv. En spændende bog med skildringer fra hele Svens liv fra fødsel til nu. Et fantastisk menneske og familie. Vi er meget beærede over muligheden for at lave denne bog. Bogen er kun brugt til intern brug.

Forsikringsselskabet Vendsyssel 150 år

Bog

Jubilæumsbog udgivet i forbindelse med den store runde dag. Super samarbejde med en frisk 150-årig virksomhed.

Læs her

Vrå Amatørteater

Bog

Jubilæumsbog udgivet i november 2012. Spændende projekt med ildsjæle omkring Vrå amatørteater.